Bra vecka - glad tjej

Vilken bra vecka det har varit hittills och jag vet att den kommer fortsätta bra också! Jag har varit glad i veckan, nu låter det ju som att jag är värsta mega deprimerad, så är inte fallet! Men jag har varit lite nere de senaste veckorna,varför kan man undra?! 

Har haft massa pluggtid, sjungit med kören två gånger, dansat, varit med farmor och med min pojkvän och dessutom haft tid att träna :) det har liksom varit lugnt och skönt, tror jag behövde en sådan vecka för annars går ju livet i 110 km/h. Nu kommer livet att gasa på ytterligare lite fram till påsklovet men jag kan avslöja att jag ska till Turkiet på träningsresa då så det känns gsnska Okejj faktisk ;) 

Kram på er och sov gott! Många reaktioner

Hej hej! Läste precis ett inlägg på en kompis blogg om en bortglömd blogg och kände mej genast välldigt träffad!
Det var ett tag sedan sist, ber om ursäkt för det.
Sist ni hörde från mej var jag på väg till sjukhuset och snackade kläder med er. Idag snackar vi inte kläder tänkte jag, ni kanske istället är intresserade av vad de faktiskt sa på sjukhuset. Träffade en ny läkare för en andra åsikt och åsikten blev att höger stag borde tas bort och att det ska göras relativt snart men ändå när jag känner att jag har tid för det. Så operation tre är nu ett faktum.
Reaktion 1: Glad och skuttandes ut från sjukhuset för att någon äntligen förstod och tog smärtan på allvar.
Reaktion 2: Ledsen och nere över en tredje gång på operationsbordet. Minns allt för väl hur det kändes att sövas, att vakna, hur ont det gjorde och det är inga direkt roliga minnen.
Reaktion 3: Lugn, ledsen, arg, glad..... Som vanligt alla känslor, ibaldn samtidigt, ibland var försig. Men försöker ändå inse att detta är det bästa i det långa loppet som är mitt liv. Dock har jag tänkt så två gånger tidigare, och det slutade ju bra.......