Dans <3

I dag känner jag mej lite kraslig men har ändå lyckats kämpa mej igenom skoldagen. I kväll ska jag dansa var det tänkt men jag vet inte om jag orkar. Men jag vill ju inte vara hemma från dansen, det är ju veckans höjdpunkt!
Med världens bästa danslärare och en super härlig grupp vill man ju inte ligga hemma för att man är lite hängig. Ne, det blir nog att gå dit och i allafall titta så att man inte missar så mycket ;)

Jag började dansa när jag var ca 10-11 år. Sedan dess har jag provat några olika stilar men har fastnat mest för jazz. Jag dansade ända fram till operationen, veckan före dansade jag mitt sista pass. Helt ovetande om jag överhuvudtaget skulle kunna komma tillbaka till dansen tvingades jag ta ett års paus, från dansen som är en del av mej! Med en ganska uppgiven känsla lämnade jag dansskolan för ett låååångt tag. När jag fick börja åka bil efter operationen och var lite piggare mins jag att en av mina första resor gick till dansskolan för att titta på min systers danspass och träffa min danslärare. Det var så skönt att komma tillbaka till ett välbekant ställe där jag trivdes.
Nu ca ett halv år senare är jag igång igen och det funkar bra! Det är otroligt att man kan gå från ett ställe, vara med om så otroligt mycket och sedan komma tillbaka till samma ställe och fortsätta nästan som vanligt!


Kramisar!

Träning

Heeeeej! :D I dag har jag varit och simmat lite. Det var jätte skönt! Ni vet säkert (särskilt ni som är opererade) att det är bra för ryggen att simma. Promenera är också otroligt bra för det stärker alla muskler, precis som simmningen. Ni kanske tycker att jag är allmänt tjatig men jag vill bara säga att det är viktigt att stärka musklerna i ryggen inför framtiden så man slipper ha ont!!
Jag har insett att jag har slarvat med mitt sjukgymnastikprogram på senaste tiden. Inte bra!!! det är så mycket i skolan osv. så det är svårt att hitta tillfället. Men jag ska verkligen ta tag i detta nu, det är ju för vårat eget bästa och våran hälsa!

Hoppas det går bra för er!

Pepp kramar Julia

Jag

Jag kom på att jag inte berättat så mycket om mej själv. Ni kanske vill veta lite mer om vem jag är.

Jag heter då Julia och är 17 år. Jag fick min providence-korsett (nattkorsett) i sjuan alltså när jag var 14 år. Jag opererades våren i nian. Jag går på musikgymnasiet i Skövde och har tänkt att bli läkare eller något inom musik när jag är färdig med skolan. Jag har alltid hållit på med musik och dans. På fritiden sjunger jag, dansar (har precis börjat lite igen efter operationen, det funkar ganska bra :D) och spelar teater. Innan operationen red jag men det har jag inte lyckets börja med än men jag hoppas att jag ska kunna göra det ganska snart. Jag gillar också att träna och att mysa med mina fina vänner! För övrigt är jag nog ganska pysslig av mej och gillar att fixa med saker, dekorera, fixa hår och naglar mm.
Min favorit serie är Grey´s Anatomy vilket jag gillar att titta på när jag är ledig. Personerna är så härliga och så är de ju läkare!

Ja, detta är nog jag i stora drag.

Kramar