"här dör man av skratt!"

japp så lät det här för ca en timma sedan ;) mina två nya jobbarkompisar och jag skulle ha skräckfilms kväll istället blev det en Wallander som helt skrattades bort och lite sommarkryss som kryddades med lite roliga bilder med "wowcam" Man är inte roligare än man gör sig eller vad man brukar säga?! jaja, skräckfilm blir det en annan gång. Nu väntar sängen och ännu en arbetsdag i morgon. Tur att jag träffade lite trevliga människor i denna "stad" (as garv när jag råkade kalla Gäddede för stad)

Kramar på er!

Utkast: Jun. 29, 2012 ja, varför inte bara låta det heta så då?

ha! bara så ni vet så såg en kompis på jobbet en björn igår! Tyvärr var inte jag med men det var bara ca 2 mil härifrån så jag hoppas fortfarande på att få se en under sommaren.
hmm..... Jag vill skriva nåt kul?! Vet dock inte vad jag ska skriva! Jag har jobbat idag, så nu vet ni det.... promenerat har jag också gjort, då vet ni det också. Ja, det är nu man ska tillägga nåt klatschigt på slutet, näe vet ni vad, jag har idé torka, i morgon kommer det ett intressantare inlägg!
"risken med humor är att folk tror att man skämtar"

Björnspaning minsann!

Jo då, ni såg rätt!
Jag har besökt Norrland ca två gånger om året så länge jag kan minnas, men aldrig har jag då sett någon björn. Mina nya arbetskamrater på ica tyckte att det var dags nu så de tog med mig ut på en björnspaningstur. Lugn, lugn, vi satt i bil hela tiden (eftersom man faktiskt kan stöta på björn även om vi inte gjorde det igår) Mellan åtta och tio gled vi runt på små skogsbilvägar och spanade, men inte ville de visa sig! Bättre lycka nästa gång ;)
Frostviken är faktiskt ett av Sveriges björntätaste område.

// Björnspanaren Julia