Musikal myyys!

Musikal repat heeeela dagen och hela helgen också för den delen ;) Men så blir det bra tillslut också. Nu ska det ut och löpas lite, sedan blir det en lugn mys kväll framför en bra film. I morgon har jag sovmorgon.................till klockan ett faktiskt och jaa, så ser alla mina måndagar ut!!! :D Glaaaad!! Två lektioner, en av dem min första fiol lektion (NERVÖS) Okejj, jag har spelat massa förut men du är det ny lärare, nu fiol och jag har inte spelat på typ två år! Men jag har en positiv inställning till det hela och jag längtar massor! Det ska bli kul och läraren sägs vara jätte bra.
På tisdag väntar mitt läkarbesök. Då får jag kanske äntligen svar på varför jag har ont. Förövrigt har jag nu åkt en sån där cool tunnel (DT-röntgen) som alla patienter får göra i Grey´s Anatomy! (Fast läkaren var inte riktigt lika snygg som Derek ;) )
Ha det bäst!! Och hoppas allt är bra med er!

Wahoo

Andra da´n i skolan, känns bra! Ah och jo faktiskt, JAG går i tvåan nu :D
Hela klassens reaktion i går:
- Nu går vi och har kör med tvåan :)
- Eller nä vänta, det är ju vi som är tvåor nu, treorna menade vi ju så klart!
Måste bara tillägga också att det är så skönt att vara tvåa och veta vad man håller på med, med det menar jag att jag hittar, vet hur allt funkar osv. Jag mins också hur jobbigt det var att börja ettan, man viste inget, hittade inte och dessutom var man minst och den som alla skrek och ropade efter. Vem vill gå i ettan nu? Ingen!
Vem vill gå i tvåan nu? Jo, JAG!

Hemma!

ojoj, Nu är jag äntligen hemma :D Saknar er i norr men hemskt skönt att se er här hemma igen! Igår träffade jag världens finaste vän, Sofia. Shit vad jag har saknat den lilla kompisen! Du är så bra <3 Vi åt lite hämtmat från en kina restaurang på en parkbänk i Skövde, sedan gick vi på bio. Vi valde film lite utifrån vad som gick helt enkelt, så vi hamnade mitt i ett sciencefiction drama med robotar, automatvapen, hemliga agenter och andra trevliga saker. Hm.. lite variation från de romantiska komedierna skulle man kunna säga ;) Ajaa, filmen i sig spelade inte så stor roll, det viktiga var att jag fick träffa min underbara vän igen!  
 
I Tisdags när jag klivit av tåget, kommit hem och vilat en stund var det dags för min DT röntgen, det gick bara fint det så nu får vi se när jag får komma tillbaka till Sahlgrenska och vad de säger. Jag han även med att fynda lite på rean innan mitt sjukhusbesök.