Spindelväv

Namn: Spindelväv
Ålder: 10 älv år
Gillar: Att hänga med Puck, Oberon, Titania och de andra älvorna i skogen.
Utseende: Silvergrå kroppsstrumpa täckt med svart och lila spets. Svarta vingar, ett rosa paraply, en gul krage och rosasvarta ballerina skor. Silverfärgat hår täckt med svarta fjärilar.
Favorit färg: Silver, svart och rosa så klart!
Övrigt: En mycket nyfiken liten filur som gillar att klättra och utforska nya ställen.
Väldigt snäll, ganska blyg men ändå modig.
Blir rädd när atenarna bråkar men tycker om att iaktta och lära sig pucks alla trick.
- Dessutom är hon riktigt snygg!!

Livet som älva

Livet som älva...... Började med en tidig måndag morgon på gymmet och fortsatte med att vi fick träffa hela ensemblen som är med och sätter upp
"En midsommarnattsdröm" på Läckö Slott i sommar. Så nu när man är anställd på läckö och officiellt är älvan "Spindelväv" är det repetitioner tio timmar om dagen som gäller!
Räknade i natt ut att jag är hemma tio timmar om dygnet, sover åtta av dom och repar eller kör bil de resterande fjorton timmarna!
Förstår ni att jag har hamnat i himmelen och fått världens mest underbara och mest lärorika sommarjobb man kan tänka sig.
Provade min kostym idag.
Om man någonsin sett något coolare?? NEJ!!
Bild bevis kommer, jag lovar för livet som älva har bara börjat och jag går på moln!

Kramar från lilla spindelväv!

Midsommar

Heej!!
Vilket underbart väder det har varit från och till denna vecka! Helt seriöst alltså, i torsdags var det typ trettio grader här och jag låg ute hela dagen! Hur skönt?!
Dessutom hade mina skruvar bestämt sig för att punktera mina lungor, liksom bakifrån. Mindre skönt!!
Jag låg ner i princip hela dagen och väntade på bättre tider.
När jag har "dåliga rygg dagar" får jag känselbortfall på magen, hur konstigt?! Jag har alltid en liten fläck till vänster om naveln men när jag har mycket ont blir den liksom större och det börjar klia under huden sådär så man inte kan klia eftersom man inte har nån känsel i huden. Har haft så på ryggen sedan operation 1 men......

Min midsommar innehöll sol, moln, kompisar, tillverkning av kransar, grill, skyfall, spel, skratt, sång och plockning av sju sorters blommor och hoppning över ett och samma staket sju gånger på olika ställen ;) haha. Så drömde jag inte om min blivande prins heller!

Hoppas ni hade en fin midsommar afton! Nu ska jag kila upp ur sängen och fira min syrra som fyller år!
Kramizar!