Tid

Vi pratade om tid idag i skolan typ hur man hade börjat mäta tid från början och varför. 
Då började jag fundera. Idag känner jag mej vääääldigt trött och lite tom men samtidigt glad på nåt vis. Har varit på nattkamp i helgen, en tävling på natten. Man går typ en mil och sedan sover man i tält under den lilla tidsom är kvar av natten.  
Efter att jag åkt buss, gått en mil och sedan sovit i ett tält på ett liggunderlag i -3 grader strejkade min rygg ganska ordentligt! Hade som tur var en tablett med mig men jag blir ju tyvärr lite skakig och illamående av dem, men det är viktigt att bryta smärtan snabbt! 
Sjukt kul helg iallafall och här började mina funderingar. 
När man ska göra nåt roligt, man längtar till något eller väntar på att något ska hända så är det ju verkligen det enda man kan tänka på vilket gör att man missar massa andra roliga saker som man inte lägger märke till medan man längtar. Så gör jag iaf, inte bra tror jag?! Jag missar ju lite av livet då ;) det jag tror att jag får ut av detta är att jag inte ska fundera så mycket utan leva lite mer i nuet och ta saker som de kommer, de roliga sakerna jag längtar till kommer ju tids nog ändå hur jag än bär mig åt :) 

Stay strong! 
(De va 250 dagar till studenten i helgen, det firade vi med utgång och rocktema i onsdags :D)Känns som det snöar!

Små lätta regndroppar faller från himmelen och känns som snö mot benen. 
Min fredag började med att jag försov mej och sedan gick det bara utför! Morgonen blev helt kaos och resten av dagen kände jag mej allmänt depp och trött! 
På kvällen hade jag myskväll med ett gäng kompisar och kände vilken tur det är att jag har så fina vänner som kan få en att glömma alla problem ett tag. 
Efter ett roligt musikalrep igår åkte jag vidare för att träffa min kör från skara och käka middag ock mysa med dem på kvällen, det var super trevligt verkligen :)

Dagens konstaterande: tur att man känner en massa trevliga människor som kan pigga upp en när det behövs som mest, haha :D 

Räcker det inte nu?

Sitter och funderar lite, åter igen på bussen, väldigt vad jag alltid funderar på bussar! 
Jaja..... Just nu funderar jag över att jag har lite brist på inspiration till vad jag ska blogga om. Ni vet ju liksom redan att det står still för tillfället. Sedan jag tog mina senaste DT plåtar på KSS har det inte hänt nåt. Plåtarna befinner sig alltså någonstans mellan KSS och Sahlgrenska, antagligen på Sahlgrenska     Jag funderar allvarligt på att skita i alltihop, strunta i smärtan, leva mitt liv och göra det jag vill istället för att sitta och vänta på undersökningar och prata med läkare i telefon. Nån gång får det vara bra och jag undrar om det inte får vara det snart. 
Jag menar jag lever ju, jag dansar och sjunger, det är ju jag! 
Vem har sagt att detta inte är det nya normala? 

Så ni får jätte gärna komma med förslag på vad ni vill att jag ska skriva om! 

Stay strong!