My team, My dream


Spotlightsen lyser upp den tomma scenen och musiken flödar ut genom de stora högtalarna, basen pumpar och hjärtat följer med i rytmen. Musiken sköljer över en, efter ett tag är man helt inne i uttryck och känsla. Utan att tänka, utan att tveka flyger jag ut över scenen och flyter i hop med
Musiken. Vi är ett, vi är ett team som inte existerar utan varandra. Utan musiken och dansen finns inte jag. Njuter av varje sekund och innan man vet ordet av är det över. Glädje, sorg, lycka, besvikelse, förväntan!!
En hel sommar utan dans.
Ljuskäglorna faller över de smått grönskande träden när vi kör hem genom natten.
Efter en händelserik dag med en fin dansuppvisning i bagaget säger en trött men nöjd tjej godnatt till världen.

Fredagkväll

Efter en tur på stan med min vän Johanna med ett lyckat inköp på gina trocit tar jag bussen hem. Går av och börjar trött och förkyld som jag är att traska hemmåt. Nästan framme öppnarsig skyarna och regnet vräker ner över mig! Ökar på stegen en aning för att fortare komma in i värmen. Kurar ihop mig i soffan för att få ett gott skratt till Americas Funniest Home Videos.
Här sitter jag nu en vanlig fredagkväll förkyld och eländig och imprgon väntar ännu ett rep :D
Kramisar på er!!

who am I?

För ett och ett halvt år sedan viste jag precis. Jag var tjejen som ganska precis börjat nian och gick i världensbästa klass där jag trivdes hur bra som helst. Jag skulle snart opereras och jag hade en massa fina människor bakom mig. Jag gick klart nian och var allmänt lycklig och livet lekte. Jag hade inga problem med mitt gymnasieval, det var ju självklart! Musikgymnasiet.
Idag ser jag mig i spegeln och känner inte alls igen mig själv. Jag har snart gått klart ettan, var tog den tiden vägen? De som säger att man ska ta vara på sin högstadie tid snackar bara skit just då, men så här i efterhand förstår jag vad de menar. Man har sjukt roligt och man utvecklas och träffar massa nya vänner, man börjar formas till den man kommer att bli. Gymnasiet är stressigt och i dag känner jag mig inte som samma människa.
Främmande, är valet så självklart är det detta jag vill? JAG VET INTE!!!  jag vet ingenting.
Vem är jag? vad vill jag? hur ska jag ta reda på det?
Hur kunde det bli så här? Jag var tjejen som hade koll på allt, hade bra betyg och levde livet efter mina egna villkor. och nu.........