Det är advent!

Åå jag måste bara säga att det gick såå bra i morse!! Självkritisk som jag är var jag lite halvnöjd så där. Men sånglärarna var nöjda och jag lyssnade på hur det lät sedan och idag får jag säga att det gick riktigt bra och jag är nöjd! Jag tränar mej i det där. Det är inte min starka sida att berömma mej själv snarare väldigt tvärt om när det gäller sången. Men det är otroligt viktigt att tro på sig själv vilket jag gör. Har bara lätt för att berömma andra och glömma mej själv. Är väldigt kritisk och tycker alltid att jag kunde ha gjort bättre ifrån mej. Men man måste lära sig att se vad man gjorde bra också och inte bara vad man kan göra bättre! DU är bra, glöm inte att säga det till dej ibland! <3

Advents stämningen har verkligen infunnit sig här hemma hos mej. Vi bakade de årliga pepparkakorna och lussebullarna i eftermiddags med Justin Biebers julskiva på högsta volym. Jag och syrran valde såklart ;) och så blev det pepparkakor i traditionella former och lussebullar i mindre traditionella former. Men kreativitet varar längst! Noter, ormar, granar, F-klavar, hjärtan och mycket annat, you name it! Fantasifullt sammanfattar baket ganska bra!
Imorgon börjar julkalendern!! Kollakollakolla! Och NEJ man är inte för gammal för att kolla på julkalendern fast man snart är 18 ;)

Två år!?

I morgon börjar den kanske allra mysigaste högtiden på hela året, advent. Ah okej tillsammans med jul då!
Börjar med en adventsmorgon där jag ska sjunga solo med ettans kör. Ska bli jätte kul och mysigt och jag längtar! På kvällen ska jag baka de obligatoriska pepparkakorna och lussebullarna med familjen. På lördag kör vi välgörenhets konsert i Skövde med Mikael Jackson låtar och ett riktigt bra band :) själva första advent börjar jag med Tidaholm kör på en adventsgudstjänst. På kvällen blir det den roligaste konserten på hela året med min kör i skara, nämligen adventskonserten i domkyrkan med alla körer och orkester. Kan nog inte längta mer än jag gör faktiskt :) nu kör vi!!!

Idag är det exakt två år sedan jag opererades första gången. Förra året var jag väldigt känslosam denna dag. Alla känslor kom över mej samtidigt och jag grät i princip hela dagen. Idag känns det bättre. Det kan bero på att i morgon är det 4 veckor sedan min andra operation :) det läker bra nu tror jag ;) och jag har massa kul framför mej. Var orolig innan att jag skulle tvingas missa massa roliga saker som advent och lucia. Nu är jag här och har mer framför mej än på länge. Så när jag står där och sjunger med kören eller själv slår tanken mej att jag är där, tillbaka, och jag blir så glad att jag skulle kunna gråta!

Puss!!

Titta vad fiiint!!

Se vad fint det har blivit nu om man jämför. Och jag vet att ni inte har nåt att jämföra med men ni vill inte se före bilderna, jag lovar. Och jag vill inte lägga ut dem heller för äckligt helt enkelt. Så ni får lita på mej. Vi bytte förband i dag och jag blev så glad när jag såg att det såg mycket finare ut och att det inte runnit så mkt. Fick tillbaka lite hopp om att det skulle läka hyfsat fint iaf :) ok man ser inte så mkt för all tejp men det ser bättre ut, det ser ut att läka fint under och det rinner inte.
Om en vecka ska själva kirurgen få ta sej en titt och då får vi se om det har läkt helt :) hoppashoppashoppas!!
God natt kramar på er!!