Gråtande på badrumsgolvet

Skrattande vid middags bordet med familjen, en sån där rolig middag när alla är på topp.
Någon frågar vad syrran och farmor ska hitta på de dagar vi är borta.
Magen vänder sig, tacosen är inte så god längre, mår illa.
Hittar mej själv gråtande på badrumsgolvet. Mjuk matta på svalt golv, vill bara ligga kvar. Hör familjen skratta där ute. Vill vara med.
River påsen, häller innehållet över håret, doften slår ett hårt slag. Minnen väller över mej som en våg.

De rena lakanen frasar mot den descutan torra huden, ansiktet svider och håret tovar sig.
Operationen är ett faktum, även i mitt huvud nu.
08:32 går tåget mot Göteborg, Sahlgrenska och operation 2.

4 dagar, nu är det slut

Redan 4 dagar sedan vi började med höstlovs kören och det är redan slut för min del. Vi har bara repat 4 dagar och ändå låter det redan så sjukt bra, tänk vad det skulle låta om vi hade en månad eller två! Då skulle ni flyga av stolarna allihop! ;) haha nä men skämt å sido i morgon är konserten.
Men det känns för stressigt för mej. Att åka från Göteborg vid 8-9 för att sedan vara tbx tolv timmar senare, hibiscrubad och klar. Nä det sista jag behöver nu är stress. Kören har verkligen varit jätte bra, då har jag sluppit tänka så mycket utan bra fått leva inne i en operabubbla och göra det jag tycker bäst om. Massa positiv energi och roliga saker som jag tar med mej nu. Men jag kommer att överlåta konserten till resten av kören vilket de kommer att klara galant, så jag får en lugn dag innan det är dags.
Klump i magen, virrvarr i huvet, doften, känslan, oron, jag minns.

Lillfrukost

Lillfrukost på Evas paley fick starta dag 2 i Gbg. Ännu en dag fylld av musik. Fina framsteg bara sedan igår. Dock är dag 2 alltid segast så idag är vi trötta! I morgon blir det en lite kortare dag med tid för vila för att sedan köra sten hårt med orkester på tisdag och konsert på onsdag. Vet inte om jag kan vara med på konserten på onsdag kväll eftersom jag ska till Sahlgrenska tidigt på torsdag förmiddag och skrivas in, men vi får se hur det blir.
Ni väntar middag och en tidig kväll!

Kram