Punkt för punkt prickas av på listan

Livet går verkligen i ett just nu!! Sista veckorna i trean är rätt tuffa alltså. Var ledig förra måndagen men lyckades ändå ha sju prov/inlämningar, på en vecka minus en dag! Är det ens lagligt?! Aja, tog mej igenom det i allafall med ett bra resultat tror jag. Första maraton veckan avklarad, andra bara på börjad. Kan ju avslöja att på fredag är jag "klar" med ALLT plugg på gymnasiet. Har bara två konserter kvar då ;) haha, det är ju inget. Har varit en kort dag i skolan idag så har hunnit springa, plugga och spendera tid med min fina pojkvän. Nu har min katt bestämt att vi ska titta på hockey med pappa så att hon kan sitta i mitt knä medan åskan går. 

Kramar


Dansuppvisning och världens bästa

Hej hej! I helgen har det varit dansuppvisning, tre föreställningar för att vara med exakt. Får ju lida lite för det i dag då... Men kul var det! Men måste ändå säga att jag blir otroligt glad när jag får höra från folk att de undrar hur jag klarar av det och att det inte alla syns att jag är opererad! Det är sånt som gör att jag orkar tror jag :) 
Haft en super mysig Valborg/första maj helg med grillmys med den bästa. Blev en vårpromenad med en liten spontan fotografering
Stay strong!