Liseberg!!

Har haft en underbar dag på Liseberg idag med min finaste Julia Sundström! Vi har inte hunnit ses på hela sommaren eftersom vi båda jobbat typ.... eh jämt!
Så det var verkligen roligt att se dej!! :) har saknat vårt eviga ryggtjat som ärligt talar skulle kunna hålla på hur länge som helst! ;) men det är så skönt att få prata av sig ibland! <3

Har varit så modig idag!!
Först testade jag uppskjutet, vilket jag aldrig gjort förr, mycket positivt måste jag säga! Sedan testade jag höjdskräcken, även den rolig. Sedan när vi ändå var igång tog vi atmosphere också! Den va så rolig att vi åkte den två gånger till!! Säger bara det: stolt över mej själv ;)
Nu sitter jag på tåget hem och det känns som om jag liksom lättar i sätet ibland, underbart!

I morgon börjar skolan på allvar, ska bli skönt det också att få igång lite rutiner :)
Första veckan gjorde vi inte mycket, lärde känna de nya ettorna och jag har även passar på att vara riktigt dunder förkyld!
Hoppas ni sluppit förkylningar så här långt :)
Stay strong!

Ullared Läckö Stockholm Göteborg

Hej!
Sitter på ett tåg på väg upp till Stockholm för att spendera de sista dagarna på sommarlovet där med mamma. Ska bli så kul!! Vi ska shoppa, gå på fotografiska, ABBA-museet och bara ha det grymt! :D

Sedan operan slutade har jag faktiskt varit ledig. Så jag har låtit bloggen vila lite, men nu är rutinerna snart tillbaka :)
De första dagarna var jag lite halvt deppig, det kändes så TOMT!
Det gör det fortfarande och jag längtat verkligen tillbaka! Men jag får inse att det är över nu, midsommarnattsdrömen finns kvar som underbara minnen och en sjuk erfarenhet i mej som jag kommer ta med mej resten av livet :)

I tisdags skulle jag och min syrra åka till Ullared. Jag körde, vi hade skrivit ut en karta och allt gick jätte bra tills vi kom till Ulricehamn. Där var vi rätt lost i ca en timma.
Precis när vi tillslut svänger in på parkeringen vid gekås ringer Per!
(En timma innan bestämd tid)
Efter lite beskrivning av att, ja, smärtan är fortfarande kvar och ,nej, jag vill inte ha den där så beställde han en DT som kommer göras i Skövde så snart som möjligt.
Kändes som det bästa som kunde hända i nuläget, så får vi se hur det ser ut och vad som händer sedan. Per ville inte gå in och korrigera mer utan ville i så fall plocka bort rubbet. Då säger jag att det kan han fetglömma!!
Jag VILL INTE!

Stay strong!
Puss och kram Julia