Show me your body

Ni som har läst den här bloggen ett tag vet att jag älskar att träna.
Idag har jag åkt längdskidor precis som igår och dagen innan det ;)
Att köra så att musklerna skakar av utmattning efteråt kan vara något av det bästa som finns, känna att man är stark. Tävla mot sina egna rekord, höra musikens dunkande pepp i högtalarna och orka bara ett varv, en kilometer till.
Få en stark kropp som orkar med och dessutom är snygg ;)
Man får energi och blir så glad, man känner sig bra!

Just nu är det hård träning på kondition och styrka inför projektet som börjar om en vecka, kan någon förstå det?? EN VECKA?!
Ni ska få se ett musikaliskt projekt växa fram tillsammans med mej. Jag tänker inte berätta så mycket mer om detta just nu utan ni ska få se hur en stor show med 80 pers som dansar, sjunger och spelar växer fram under tre veckor. Jag är hur taggad som helst och mitt arbete just nu är att kunna ALLT utantill, körlåtar, ensemblelåtar, sololåtar.
Det enda jag verkligen önskar just nu är att ryggen ska hålla.
Först de två repetitions veckorna och sedan 5 föreställningar på tre dagar...... HOPPAS!


The pain is never leaving

Aaa hejsan hoppsan!
Hoppas det är bra med er. Med mej är det bra..... eller näe jag är rätt trött på allt faktiskt. Eller inte allt, kanske bara på min svenskalärare som inte kunde ta sig samman och  berätta för oss att hon tänkte vara hemma med sina sjuka barn idag. Så nu sitter vi här och har hål i TVÅ timmar!! Förstår ni vad roligt jag har! Jag kunde ha sovit nuuuu!
Ta dej samman!
 
Annars är det fredag idag och det är ganska skönt och mag får säga min mening. I måndags var jag på mitt första sumbapass efter min andra operation. Det har gått mer än tre månader och för mej som annars dansar och håller på mycket i allhänhet har det varit svårt att hålla sig stilla. Fuskade lite med några löprundor efter två månader.
Sumba passet var riktigt roligt och jag hade så mycket energi!! MEN.......... Det gjorde ont, inte undertiden, då är det så kul att jag inte känner det. Och jag har alltid varit fast besluten om att ryggen inte ska få hindra mej.
Jag SKA träna precis som  alla andra. Men tillbaka till ämnet, det gjorde ont och när jag gick till bussen sedan kände jag hur tårarna brände innanför ögonlocken. Inte för att smärtan var så hemsk utan för att det gjorde ont över huvudtaget. Jag vill inte det! Jag vill inte känna att min andra operation var förgäves. Det skulle ju bli bra nu. 
Det känns typ likadant som innan och det gör mej ledsen. 
Annars var det kul med sumba och jag kommer att gå dit på måndag igen för att se om det går bättre då. Ska också träffa min sjukgymnast snart, så hoppas på att hon kan hjälpa mej. Annars vet jag inte vad jag ska göra.
 
Ha en fin helg mina vänner!

And I remember

Har jag berättat hur sjuuukt tidigt det är att gå upp halv fem någon gång?

Iförrgår åkte jag och min mamma hem från norrland. Vi började på bussen tio i sex på morgonen och klev av sista tåget kvart över tio på kvällen. 
Tänkte att jag skulle uppdatera hela dagen och guida er på vår resa genom detta avlånga land. MEN vad gör jag? 
Jag sitter i lugn och ro och lyssnar på musik på bussen och upptäcker att jag behöver ladda mobilen. Inga problem, laddaren ligger ju i väskan, det fixar jag på tåget. Efter lunch i Östersund kliver jag på tåget, letar upp en plats med eluttag och slår mej ner. Börjar rota i väskan och upptäcker till min stora förskräckelse att laddaren inte är där! Den ligger i det ögonblicken ca. 24 mil bort. Just nu 100 mil bort! Med 10% kvar började jag min tågresa lagom glad. Inte alls faktiskt. 
Inga bilder, inga inlägg, ingenting. Men jag får väll berätta nu att vi hade en fin resa och mellan Sundsvall och Stockholm åkte vi, lägg märke till detta X3000, mycket fina och moderna tåg, de allra nyaste faktiskt!
Någonstans här började man ana att vi varit vakna sedan halv fem och egentligen var välldigt trötat, för allt blev plötsligt så fruktansvärt kul! :D
Väl på tåget mellan Sthlm och Skövde slocknade jag ganska fort. Halv elva klev jag in i mitt rum till min egen säng.
Att denna dag var alla hjärtansdag tänker jag inte ens nämna för det har alla andra redan gjort och jag har inga mysiga bilder som ni kan sitta och vara avundsjuka på, tyvärr! 
 
Igår hade jag körlektion, halv nio. Minns inte när det var så jobbigt att gå ur sängen sist. 
Efter några varv i skidspåret kom en efterlängtad My hit och vi lagade mat och myste med film. Fick också min 18 års present (bilder kommer). 
Idag har jag varit en sväng i Lidköpning, mycket fin stad, klämde jag nyss några varv i spåret. Skönt!
Nu kan jag krypa upp i Soffan och kolla på melodifestivalen. Några bra bidrag i dag kanske??