Julfest: Havstema

Vi hade julfest på skolan i tisdags, bara musikklasserna 1,2 och 3. Det är en årligtradition att treorna fixar julfest för de andra klasserna. Vi har lite tävlingar och käkar mat, typ.  Det är alltid ett tema och vi hade valt hav. Jag var så klart sjöjungfru. Det blev bra men jag var heeeelt slut efteråt. Somnade helt utpumpad vid elva. Vaknade helt ovetande om nåt kl. Tio över sju. Klockan skulle ringt kl. Sex. Försov mig en timma och tio minuter!! Tror detta är ett bevis på hur sjukt trött jag är just nu, har nog aldrig försovit mej mer än typ en kvart. 
Gick i skolan och körde sedan ut till läckö slott för att köra vårt första luciatåg där, idag väntar det andra. I morgon blir det tre i skolan och ett med kören, på lördag på läckö igen. Japp, detta är livet på musikgymnasiet och i kör under lucia och jul! Men det är hur kul som helst även om man blir sååå trött :) men om en vecka får vi vila :D 

Kramisar 


Snöstorm deluxe

Wow, hur mycket kan det snöa på kortast möjliga tid? Känns som om vädret har haft någon sorts tävling med sig själv denna natten och morgonen! 
Kom inte till skolan i morse på grund av all snö, bussarna är typ en timma sena om de går överhuvud taget. Man måste ju bara älska den svenska vintern, särkilt när man bor på landet! :) 
Jaja, har iallafall gjort det man gör bäst en sådan här dag: suttit inne och pluggat, tittat på film och myst med en filt och tända ljus. Ska fortsätta med det tror jag!
Ha en mysig fredag kväll, insnöade eller inte. 
Stay strong! 
Kram Julia 


Min skolios just nu!

Japp, jag blev rädd för en gris! Nu tänker ni att, ja, grisar kan ju kanske vara skrämande. MEN detta var ingen riktig gris utan en liten lurvig leksaksgris som knallade omkring på golvet utanför en leksaksaffär i ett köpcentrum! Den "Nöffade" lite på mej och jag höll på att hoppa ur skorna! Jaha, nu vet ni det, intressant va?! :D

För ett par veckor sedan var jag på sjukhuset för att titta på mina senaste DT plåtar för att se om något inte stod helt rätt till. Som vanligt är Per lite vag och säger att " Jag kan nog inte se något som ser konstigt ut" "Skruvarna sitter precis som de ska"
Det finns dock en som går väldigt långt in i ryggraden och ser nästan ut att sticka ut på andra sidan, men nej, det är han heeelt övertygad om att den inte gör trotts att det inte riktigt är helt klart på bilderna. Hur som helst har jag och mamma funderat länge på att prata med en annan läkare på ett annat sjukhus, bara för att få höra någon annans åsikt. Vi sa det till Per och det var nog inte på populärt, vi kom ut från hans kontor snabbt efter det ;) hehe.
I alla fall, häromdagen låg ett brev på posten, jag har fått en tid hos Rune. Vet inte hur jag känner inför det, vill egentligen träffa någon på ett annat sjukhus, Per och Rune känner ju liksom varandra så varför skulle Rune ha en annan åsikt?
Skulle dit 19 dec. men då har vi julkonsert med skolan så det gick ju inte så vi får se hur det blir.
Har ganska mycket ont nu för tiden, det liksom sticks och skaver.
Jag vet egentligen inte vad jag vill att de ska göra men jag kan inte gå så här hur länge som helst heller. Vet inte vad jag ska göra!?

Stay Strong!
Puss och Kram Julia