Klasskonsert

För ganska exakt ett år sedan hade min klass en klasskonsert. Jag minns ingenting av den! Jag hade varit hemma från sjukhuset i ungefär en vecka och var så fullproppad med smärtstillande så jag var nog helt borta. Jag minns sånt som folk har berättat för mej men jag har nästan inga egna minnen! Inte ens den låten jag sjöng solo på minns jag, snacka om drogad! 
Idag, ett år senare, har vi haft en underbar klasskonsert och jag minns alltihop och jag kommer att vilja minnas det länge för det var underbart kul! 
Ni är bra! 
Ligger för tillfället däckad i sängen av trötthet så jag ska nog stänga ögonen nu. Vi hörs hörrni. 
Tills dess, Stay strong! 
Kramisar Julia 


Jag är här!

Har dåligt samvete och allt i den stilen....... Tänker inte ens börja dra alla dåliga ursäkter om mycket i skolan och dålig inspiration, inte okejj bara!
Men okejj, nu är jag här :)
Jag har legat sjuk i veckan men är tillbaka i skolan idag, käkar antibiotika igen och börjar bli seriöst orolig över att jag ska bli resistent allstå! Jaja...
Fick en fråga här för någon månad sedan om jag ville gästblogga på en annan skoliosblogg vilket jag så klart ville. Har fått prioritera skolan då jag har haft stört mycket plugg och det börjar dra ihop sig till adventskonserter, lucia och julkonserter och sedan premiär av musikalen :D Har räknat till att jag kommer att gå tio luciatåg i år vilket nog är något slags rekord för mej, men det ska bli så kul :)
Men håll utkik, kommer att skriva här när mitt inlägg publiceras på Carolines blogg så att ni kan gå in på hennes fina blogg och kika!
Ha det bra hörrni, Stay Strong!

Känslor

Det är ingen vanlig dag idag, nu tror ni att det är någon som fyller år eller så.  
Men nää, det är den 2 november och ett år sedan jag genomgick min andra operation. 
Jag förstår inte riktigt. Det är som om kroppen mina precis hur det ländens för ett år sedan. Det är som om det gör lite extra ont, ångesten griper tag om mej lite då och då och känslor liksom flyger förbi. Det var en jobbig dag, inte alls som när jag gjorde första operationen. Jobbig på ett helt annat sätt. Jag visste vad som väntade, jag visste att narkosen va obehaglig, jag visste att jag skulle må illa och ha ont. Trotts att jag visste allt detta var det bara att lägga sig ner och låta sig sövas en andra gång......