Kom ihåg att andas!

Har haft en rätt körig vecka alltså!
Känt mej tom och gråtit tills jag varit helt uttorkad. Utan att veta varför har tårarna runnit. Många krav på en gång, ensamhet, frustration. Kom ihåg att andas och tänk positiva tankar. Mata dina hjärna med bra saker. Och hur stressigt det än är, glöm inte bort dej själv och hur bra du är! Det är Tur att man har fina vänner runt sej när det känns sådär! Imorgon ska jag berätta om My, hon som skickade mej i örat i förra inlägget ni vet ;)
Torsdagen blev nog dock en liten vändpunkt. Avslappning på morgonen, sånglektion, kör, träffa massa trevligt folk :) det kändes bra. Skola idag och sedan mys hemma. Har övat mycket i veckan också, älskar när övningen ger resultat!!!

Ska föresten börja söka sommarjobb nu och funderar på att söka Sahlgrenska. Skulle verkligen vara såå kul att få vara med på insidan och jobba :)

Nu måste jag sova! God natt


Jan. 22, 2013

Idag är en dag som kallas tisdag.
Min morgon började fint, gick upp tidigt och värmde upp rösten :) kändes bra!
Åt frukost. Skulle till bussen men det tog emot att åka till skolan idag ska jag säga. Men nu sitter jag här iaf bredvid My som slickar mej kärleksfullt i örat. <3

Igår bokade jag och mamma resa till Norrland :) det ska bli såååå kul.
Jag vet att alla åker till varmare breddgrader och visst det är skönt. Men tänk fjällen, inte skidåkninsfjäll nu utan fjällen. Norrland. Skoter åkning.
En fridfull lite by. Inga stora vägar, bara luften, snön och kylan. Skoterturer varje dag när man blåser rent hjärnan och kan släppa alla bekymmer! Aa säga vad man vill men det är underbart i Norrland under vintern :) man gör nåt av den där. Här klagar man när det är -10 där tar man på sig kläder och åker skidor, skoter osv. Jag längtar :D

Arton!!! <3

18. Igår var det min 18 års dag. Den började bra med frukost på sängen och massa fina paket. Bl.a. Biljetter till Jesus christ super star på Göta lejon i Sthlm, en ben rakare, träningskläder, en prenumeration på solo mm. När jag kom till skolan kastade sig alla över mej med kramar och massa grattis. De var minst lika exalterade som jag över jag fyllde 18 och rätt avundsjuka också ;) hehe.
De sjöng för mej också och eftersom jag går estet musik så lät det mycket vackert :) köpte en Trisslott också, mest för att jag fick ;) tyvärr var det en nit :(
När jag kom hem väntade mormor och morfars present på mej. Världens finaste stela halsband i form av en krage med stenar i. (Bilder kommer)
Sedan gjorde vi i ordning middag och resten av släkten kom. Pengar, en bok,och en glas skål.
Så mycket fina saker så jag blev helt rörd och galen på samma gång!
Helt fantastisk dag, TACK alla som var med och gjorde den till min!
I morgon ska jag ha middag med tjejerna :) kul kul <3

Kramis och godnatt