Nothing can stop us now!

Imorgon är det nyårsafton, fast det visste ni säkert redan. Jag ska iaf ha middag hemma och vi ska förbereda lite snart. (Mest för att jag är så otroligt rastlös denna dag och inte har något bättre för mej).
Juste, jag var på vc i torsdags och la om såret och det såg bättre ut. Det hade vuxit hud över nästa hela nu så det är bara pyttelite kvar vilket känns jätte bra! En vecka och två dagar tills jag ska visa det för per och göra en hel undersökning som man gör två månader efter operationen med röntgen och allt. Ska bli kul och se om man kan se skillnad ( om jag får göra DT röntgen förstås) de vanliga bilderna har ju aldrig visat något konstigt. Så jag hoppas på det :)
Nyår iaf. Känns skönt när ett nytt år börjar. Man får liksom en ny start och ett nytt fräscht år börjar som man har helt i sina egna händer. Jag ska göra mitt 2013 till ett riktigt bra år! Du också hoppas jag ;)
Hoppas att 2013 blir ett bra "ryggår" för oss alla med skolios! Utan allt för mycket smärta och problem. Massa lycka till till alla som ska opereras under året! Och själva kan vi titta tillbaka på vårt 2012 och se att vi faktiskt gjort fantastiska framsteg trotts våra ryggar!
Jag har:
Åkt skidor för första gången efter operationen.
Börjat dansa
Cyklat terräng
Sjungit massa
Spelat teater
Haft världensbästa sommar på Ica
(Förhoppningsvis) blivit av med smärtan jag haft länge i ryggen.
Och massa andra saker att se tillbaka på och vara glad över!
Visst har det funnits dåliga och jobbiga stunder också:
Mycket smärta
Ny operation
Ny konvalescens tid

De positiva sakerna är fler trotts smärta! Vi kan om vi vill! Vi är starka och låter inget hindra oss, vi gör det som är bra för oss och våra ryggar och vi lär oss att leva våra liv med skolios. Vi är starka, vi har nåt gemensamt och vi stöttar varandra!!

Ha en underbar nyårsafton och en underbar start på ett nytt super år!
Bamse kramar!! <3

Skön morgon

Vaknade idag och kände mej ovanligt pigg. Gick ut och promenerade och avslutade med en stund på träningscykeln. Tog en dusch och åt mys frukost. Känns skönt att jag kan börja röra på mej lite :) Snart ska jag till vc och kolla på såret. Tog min sista tablett i förrgår så det ska bli spännande. Håller alla tummar jag har för att det ska vara helt läkt nu! Sedan ska jag sjunga lite ikväll också :)
Igår var jag på stan och bytte lite kläder som jag fått i julklapp, super nöjd är vad jag är! Mysiga myskläder och en jätte fin mörkgrön stickad tröja som jag fick av min syster :) tack till henne. Tänkte att jag skulle diskutera med henne om vi kanske kunde göra ett inlägg om henne så ni får veta vad hon tycker om att ha korsetten :) vi avslutade dagen med dokumentären om roxette, sjukt vad duktiga musiker vi har i detta land!! Jag vill också! ;)

Ha en fin fortsättning hörrni

Juldagsprommenad

Frågan är varför man alltid inser de där kloka sakerna under just långa promenader?!
Riktigt skönt ute efter julafton som blev en heldag med mys inomhus. Fick pulsa mej fram genom vinterlandskapet men det hör väll till ;) lagom varmt och lätt snöfall.
Mys, skratt, god mat och fina julklappar sammanfattar min julafton väldigt bra :)
Jul och advent kan vara den mysigaste årstiden på året. Snart är året slut och vad händer då?? Strategisk fråga va ;) ja, jag vet iaf någon som fyller 18 ganska snart och är sugen på sitt körkort :D

Nu föreslår jag att man sätter sig ner och kollar på jul gudstjänsterna som sänds från skara i år. Min kör är med och detta spelades in en vecka och fyra dagar efter min operation. Jag sminkade mej, fixade håret och åkte in och jag var helt slut innan jag ens kommit dit. Men jag höll ut i fyra sånger (varje sång gjordes två gånger) innan jag trodde jag skulle svimma och där med åkte hem ;) men det var roligt att jag kunde vara med lite iaf och framförallt var det gaaalet varmt! Men det är väll sånt man får tåla som tv kändis ;)