I regnet syns inga tårar

Jogging tur i ösregn. Sammanfattning: jag är genomblöt!
Små bäckar irrar förvirrat runt i ansiktet, möter andra små bäckar och blir till floder som sakta rinner ner för ansiktet. Droppar ner på marken, möter andra floder och blir till stora hav. Mitt i bäckarna, floderna, haven finns små tårar som ingen hör för ljudet av det brusande vattnet, som ingen ser för vattenmassorna som fallet från himlarna.
Det är skönt, regnet sköljer bort skalet och kvar blir bara en ren människa som bara kan vara precis den hon är!

Possible

ja, hörrni! Idag väntar ett prov i musikteori. Noter, klaver, pauser, intervall, ah typ sånt som musik är uppbyggt av. Låter kanske krångligt eller lätt? Frågar man mig så svarar jag lätt när man väl har fattat systemet, men innan man kommer in i det kan det allt vara lite krångligt. Detta är otroligt fachinerande, när man har förstått musikteorin förstår man precis hur man bygger upp en låt och hur otroligt viktigt det är att kunna grunderna. Det är inte bara att skriva en låt, eller jo det är det väll....... Men när man läser musikteori förstår man hur mycket kunnskap och arbete det faktiskt ligger bakom varje låt. Så diktig ska jag också bli en dag. Inte idag och inte i morgon men kanske när jag går ur trean. Då kan jag plugga vidare och bli ännu duktigare. Det är min dröm, att bli riktigt läskigt bra på något. Så där bra så att man liksom inte riktigt förstår!
Jag innser att det kommer krävas en hel del och att jag hr ganska höga krav på mig själv, men om jag vill något så kan jag!