The End!

Projektet är över och det känns tomt i bröstet!! Men jag har världens finaste minnen som jag kommer leva på länge. Saknar alla fina, underbara esteter som gjorde dessa tre veckor så fantastiska! :D jag är SÅ glad att jag har fått träffa er alla!
I går tog jag en ganska spontan tripp till Tidaholm sådär på kvällen. Sov hos min allra finaste My! Och nu sitter jag ich väntar på bussen för att åka till banken. Det är nämligen sådant man måste göra när man är vuxen. Åka på ekonomisk rådgivning. Minst 10(0) vuxen poäng till mej!! ;)
I eftermiddag ska jag mysa hos min farmor. Åt ni våfflor igår föresten? Det hoppas jag. Det gjorde jag, två gånger! Är det våffeldag så är det!
Världens STÖRSTA grattis till finaste Julia Sundström som fyller år idag!! GRATTIS ❤️

PREMIÄR!!

Ååh!! Har haft världens underbaraste dag!! :D värmde upp nerverna lite med att köra första akten för eleverna på kavelbrogymnasiet. Trevlig publik måste jag säga! Nu ikväll hade vi den riktiga premiären av vår show
LOVE LOVE LOVE-det femte elementet ❤️ jag är så överlyckligt glad att jag går på musikgymnasiet i Skövde och får chansen att göra detta! Kan inte beskriva känslan jag har i magen, bröstet, huvet..... Överallt just nu!! GLÄDJE till 1000%
Måste också säga att jag är så glad att jag får ha mina underbara lärare som ger oss chansen till detta och delar med sig av sina kunskaper och är så tålmodiga med oss 90 ungdomar som springer omkring och är höga på livet! ;)

Haha måste bara säga att jag fick ett annat lugnande besked idag. Ska kanske först berätta att jag har så förbannat (ursäkta språket) ont i ryggen. En ny liksom stickande smärta som kan bli helt outhärdlig!! Var iaf på vårdcentralen och tog blodprover idag, inga tecken på infektion vilket vi var lite rädda för. Känns så skönt, verkligen en sten som föll från axlarna. Det är ingen akut fara iaf. Det gör fortfarande ont men ska prata med Sahlgrenska i morgon så får vi se hur de vill gå vidare med det hela.
Tar citodon nu när vi kör föreställningar så jag slipper ha ont med biverkningarna att jag blir lite snurrig och vimsig istället vilket är myyycket bättre ;)

På det hela taget en MYCKET bra dag!!
(Självklart raderade jag alla bilder på mej med mitt fina smink för jag tyckte de blev fula, lovar att ta nya i morgon) ;)

KRAM!!

ÄLSKA projektet!!

Shit!! Har repat projekt heeeela veckan. Fick komma in på teatern i tisdags och börja repa på scenen med ljud och ljus! Kan inte med ord beskriva hur roligt vi har det varje dag! Jag är så över glad att jag får gå på musikgymnasiet i Skövde! :D
På onsdag är det premiär sedan kör vi två föreställningar onsdag och torsdag och sista på fredag kväll. Kommer kännas så tomt när allt är slut, men jag kommer kunna leva på minnena länge!
Det är sån härlig stämning, alla samarbetar, gör sitt yttersta och lever sin dröm. Det är ju detta vi alla vill göra, det vi har gemensamt.

Hoppades på många bra ryggdagar, det har väll inte slagit in så där värst mycket. Har såå ont ibland, kanske framförallt när jag rört mycket på mej. Men jag har sagt det tusen gånger förut jag låter inte ryggen stoppa mej från att vara den jag är (den är en del av den jag är) eller från att göra det jag vill så länge det inte kan vara farligt för den på något sätt.
Jag tänker ibland att jag är rädd för att bli en soffpotatis för att jag har så ont, för att jag en dag kommer att tröttna på smärtan och inte orka gå ur sängen. Jag menar just nu finns inte det på världskartan men ibland blir jag orolig....
Men jag tänker inte ge upp! Aldrig!!

För övrigt håller jag på att färga håret just nu. Lite rödare toner igen

Hoppas ni har det fint!
Kämpa!