Plugg!?

I morgon har jag då mitt Franska prov. Så här sitter jag nu med böckerna framför mig och försöker få in det sista. Fick hoppa kören för att jag är hes men det passade ganska bra att det var just i dag för då får jag ju lite mer tid på mig. Det är sjukt mycket i skolan nu och det känns som man behöver all extra pluggtid man kan få. Ni som går i ettan nu, precis som jag, hoppas ni är lika förvirrade som jag är. Ibland är det så svårt att fatta! Det är ju typ omöjligt att få högsta betyg nu. Jag är en otrolig tävlingsmänniska när det gäller betyg och jag kan bli ganska besviken om det inte går helt bra. Detta säger väll mig att jag har ganska höga krav, men jag gillar att ha något att kämpa för.

Pratade precis med en kompis från min förra klass (7-9) och kom på att jag saknar dem ganska mycket. När vi träffas frågar de ofta hur det är med min rygg. Jag blir så glad då! De var med mig genom hela min resa. De såg mig innan, de såg hur jag blev räddare och räddare ju närmare vi kom. De såg mig sista dagen i skolan, sa hejdå och önskade lyckatill. De såg hur svag jag var när jag kom tillbaka och hur jag blev starkare och starkare och hur jag började leva ett normalt liv igen. De stöttade mig genom allt och nu har man liksom ett speciellt band till dem. Dem som stöttade dig genom din resa kan man inte riktigt släppa helt. Det är skönt att de finns kvar och fortfarande frågar.

Släpp inte de du behöver mest, kämpa för att få behålla dem! Kramar Julia

Sälen

Lovet är slut och jag sitter åter igen i skolbänken. Men efter ett så skönt lov med massa skidåkning och underbara vänner så orkar jag lite till. På Fredag har jag prov i franka och det ska gå riktigt bra! Aja, nu vet ni det... :P Jag åkte upp till Sälen söndagen innan lovet och var där till torsdagen. Vi åkte tidigt och planen var att sova i bilen, men det bara kröp i hela kroppen och självklart var jag vaken hela vägen. Jaja, väl framme hämtade vi våra skidor och satte fart mot liftarna. Första åket...... Det var pirrigt och jag var ganska rädd måste jag erkänna. Jag satte fart nedför backen och upptäckte att det inte var så farligt. Det kändes nästan som vanligt! :D Den kvällen somnade jag ganska fort måste jag säga ;) haha Resten av veckan flöt på välldigt snabbt. Vi hade fint väder nästan hela veckan och jag ramlade bara ordentligt en gång. Jag blev ordentligt hes på onsdagen vilket kan vara en reaktion på att jag var igång så mycket och kroppen är inte van vid det, överansträngning helt enkelt. Jag fick också ont i nacke, axlar och skulderparti men inte alls så farligt med tanke på vad kroppen varit med om. Här är jag i skidbacken :D Förlåt för dålig uppdatering under lovet! Jag glömde att ta med internet till sälen så jag var utan.

Alla <3 dag

Denna alla hjärtansdag firas med familjen i en mysig fjällstuga i Sälen. I går var min underbara vän Sofia här och myste med mej i backarna. Skidåkning varje dag.
Har sagt det förut men säger det igen. Otroligt att det kan gå så fort ett år!!

Detta blev lite kort men ska berätta mer om skidåkningen i morgon.
Nu till em god natts sömn!

Godnatt allihopa!