Kompis mys

Ojojoj, nu var det söndag igen!
Denna veckan har varit rätt crazy med vårkonsert, afrokonsert, musikhistoria prov, inlämning och den allra sista inlämningsuppgiften för denna terminen: utredande uppsats i Svenska :D 
På onsdag är det student i skövde och vi ska så klart sjunga för dem innan de springer ut. Det blir helt magisk stämning när vi sjunger "bästa dagen i mitt liv" och det tycker jag redan i tvåan ;) Min allra första kompis och bästa vän sedan dagis tar studenten på onsdag. Det känns hur konstigt som helst, vi var ju små nyss och nu är det student och du ska flytta härifrån! Jag kommer ju sakna dej!!!
Nästa år är det vår tur och vi har redan börjat prata om utspringsmusik och klänningar!
 
I fredags ver jag så trött efter denna hektiska vecka så jag struntade i allt vad gym heter och åkte hem och klippte gräsmattan och solade i stället. I går var jag utvilad igen så då drog jag en sväng till gymmet och körde ett löppass. 
Löpning funkar bra för ryggen tycker jag och det är jätte skönt :)
I går kväll hade jag film mys med två av mina kompisar. Vi åt tacos ute i solen, tittade på fantomen på operan och sov i min husvagn.
 
I morgon börjar näst sista skolveckan och jag har nästan inga måsten kvar nu. Tur är väll det så trött som jag är nu efter denna låååånga termin och vinter! Nu behöver vi ledighet och sol, tack!
 
Varma kramisar
 
 
 


Kommentarer
Postat av: linda

Håller med dig så skönt att sommaren snart är här :D Jag har min sista redovisning nu på måndag sedan är tvåan klar :D ska bli så skönt med lov är helt slut efter detta år haha ;)

Kram på dig! <3

2013-06-02 @ 14:32:52
URL: http://www.livetmedlinda.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: