Har inte velat prata om det!

Har haft så roligt i två veckors tid så jag har inte riktigt orkat ta upp ryggen här. 
Men i alla fall. Jag hade en telefontid med Per i tisdags, han skulle ringa mellan tre och fem vilket var perfekt eftersom vi har våran rast då. Jag ringde till Kontaktpunkten på morgonen för att ändra telefon numer från mammas till mitt, då säger de att de har skickat fel kallalse till mig och att han ska ringa typ tjugo över elva!!!
Blev ju lätt ställd och mamma fick ringa och bråka lite ;) Så efter mycket om och men skulle han ringa mellan tre och fem i alla fall. Gjorde han det??? NEJ!!! 

Förlåt men jag blir så trött. Vad vi skulle ha diskuterat är min "nya" smärta som troligtvis kommer av den nya skruven som opererades in vid min förra operation och vad vi ska göra åt den. 
När han inte ringde kände jag bara att jag faktiskt inte orkar mer. Jag hade förberett mej för att veta vad jag skulle säga och få honnom att förstå att det faktiskt är ganska allvarligt. 
Kände redan innan att ingen bryr sig liksom om ifall jag har ont eller inte, inte jag heller. Så vad ska jag kämpa för?
 
Men jag ger inte upp, han ska ringa, han ska lyssna och han ska hjälpa mej! 
 
Stay Strong!
// Julia


Kommentarer
Postat av: linda

Usch så jobbigt med smärta! Hoppas att du får hjälp och att det blir bättre! Själv väntar jag på att få opereras och har snart väntat i ungefär 3 månader och i September är det nog dags! Hoppas på ett bra resultat efter op och att mycket smärta försvinner :D

styrkekram!

2013-07-08 @ 14:12:18
URL: http://www.livetmedlinda.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: